Wie zijn wij ?

De Recreatieve Keyboard Club ontstond anno 1996 toen duidelijk werd dat gebruikers van de Roland G-800 nood hadden aan informatie van elkaar. Aanvankelijk richtte de "G-800-club" zich volledig op de G-800 en net als het keyboard zelf, kende dit veel succes. Roland BeNeLux kreeg dit in de gaten en stelde daarom een samenwerking voor op voorwaarde dat ook andere types van keyboards aan bod zouden komen. Dat was de start van de Roland Keyboard Club.

Met verloop van tijd zijn er verschillende nieuwere keyboards op de markt gekomen zoals de G-1000, EM-2000 en natuurlijk de VA-serie. Onze club speelde altijd in op de vernieuwingen mede dankzij de welwillende medewerking van Bart Meyvis, nadien opgevolgd door Kristof Mertens. Als Productspecialist van Roland BeNeLux bracht Kristof ons steeds het laatste nieuws op keyboard-gebied en ook productgerichte workshops. Na diens vertrek bij Roland, nam Bart het opnieuw van hem over.

Leden van de Recreatieve Keyboard Club hebben verschillende voordelen. Ze hebben de beste support voor hun keyboard d.m.v. ervaring van leden die altijd bereid zijn om tekst en uitleg te geven voor alle problemen die zich kunnen stellen. Ze zijn welkom op alle meetings en activiteiten die georganiseerd worden door eender welke Roland Keyboard Club. (Antwerpen, Damme, Eindhoven en Utrecht.) Ieder jaar nodigt Roland BeNeLux onze leden uit op een "VIP-dag" waar we steeds getrakteerd worden op een demo, info, hapje/drankje en soms nog een gadget. Kortom, redenen genoeg om lid te worden van een steeds groeiende organisatie.
Nu we onze naam verandert hebben van Roland Keyboard Club Antwerpen naar de meer algemene naam Recreatieve Keyboard Club Antwerpen, kunnen we ook rekenen op de steun van andere merken zoals Yamaha en Korg.

De meetings van onze club vinden plaats in Zaal "De Cluyse" te Merksem (A'pen) elke laatste donderdag van de maand. Allerlei thema's komen aan bod zoals het werken met Performances, Styles en/of klanken veranderen, demo's, midi&PC, techniek & P.A. en ga zo maar door.

Lid worden kan vrij eenvoudig en hoeft niet van de eerste keer dat U een sessie bijwoont. Kom gerust eens langs en bekijk het eens. Als het u bevalt wordt u lid, anders niet... Zo simpel is het. U leest er alles over op de pagina „Hoe lid worden ?

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet en contacteer ons.