Hoe lid worden ?

Leden van de Recreatieve Keyboard Club hebben verschillende voordelen. Ze hebben de beste support voor hun keyboard d.m.v. ervaring van leden die altijd bereid zijn om tekst en uitleg te geven voor alle problemen die zich kunnen stellen. Ze zijn welkom op alle meetings en activiteiten die georganiseerd worden door eender welke RKC. (Antwerpen, Damme, Eindhoven en Utrecht.) Ieder jaar nodigt Roland BeNeLux onze leden uit op een "VIP-dag" waar we steeds getrakteerd worden op een demo, info, hapje/drankje en soms nog een gadget.
Kortom, redenen genoeg om lid te worden van een steeds groeiende organisatie.
Nu we onze naam verandert hebben van Roland Keyboard club Antwerpen naar de meer algemene naam Recreatieve Keyboard Club Antwerpen, kunnen we ook rekenen op de steun van andere merken zoals Yamaha en Korg.

De meetings van onze club vinden plaats in Zaal "De Cluyse" te Merksem (A'pen) elke laatste donderdag van de maand. Allerlei thema's komen aan bod zoals het werken met Performances, Styles en/of klanken veranderen, demo's, midi & PC, techniek & P.A. en ga zo maar door.

Lid worden kan vrij eenvoudig: U schrijft het jaarlijkse lidgeld van 30 euro over op het deze rekening:
G-800 Gebruikersgroep
IBAN: BE50 7755-9313-5318
BIC: GKCCBEBB

Vervolgens mailt U uw gegevens door naar onze secretaris Gustaaf Moerman (secretaris@rkca.be), zijnde uw naam, voornaam, volledig adres & telefoonnummer, geboortedatum en zéker niet te vergeten: een recente foto van jezelf ! Vermeld ook eveneens welk(e) instrument(en) je bespeeld.

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet en contacteer ons.